logo.jpg

HOWARD WYMAN


Howard Wyman

Zelden zie je dezer dagen sterke solo-artiesten, zeker die zo intens zijn als ons manusje-van-alles Howard Wyman. Opgegroeid in het hartje van Two Tone Coventry, in het Verenigd Koninkrijk, heeft Wyman zich volledig ontpopt tot een volwaardige artiest in het ska subgenre. De creatieve geest had in het verleden al meermaals band-situaties gehad waar hij zich niet volledig kon uiten. Na een tijdje besloot hij dus verder solo te gaan, enkel met andere muzikanten speelt hij om te jammen of om op te treden. Een must-see voor iedere liefhebber van Two Tone Ska met een zéér persoonlijke toets!


➥ALBUMS

THE SOLUTION


The Solution

The Solution staan al bekend since 2000 en hebben al meerdere Best Awards verdiend. Ze zijn stilaan steeds meer en meer bekend aan het worden en brengen het genre terug naar de mainstream muziek scene te brengen. Hierdoor worden ze vaak beschreven als de hedendaagse trendsetters van het genre. De band bestaat uit 4 mannen van België. Na Checker Records lang persoonlijk gekend te hebben besloot The Solution met hun in zee te gaan en het bleek een groot succes te zijn.


➥ALBUMS

RUDE GIRLS


Rude Girls

Rude girls zijn een unicum in het ska 2-tone gebeuren. Een girlband die het genre beoefenen kwam nog niet vaak voor in de geschiedenis van het genre. Nu dus wel en beter als ooit tevoren. Onze girls zingen heus niet enkel over melig dingen, maar halen ook de hardere kanten van 2-tone vanonder het stof. Zeker een groep voor in de gaten te houden.


➥ALBUMS